Press

Välkommen till Team Olivias pressrum. Här hittar du pressmeddelanden och i vår bildbank hittar du högupplösta verksamhetsbilder samt vår logotyp. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss.

Prenumerera

Genom att du prenumererar på våra pressmeddelanden kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs vår Integritetspolicy.

Mediakontakt

Emma Holke
Emma Holke
Kommunikatör

Pressmeddelanden

 • 2 september, 2019

  Klaragården öppnar ny gruppbostad i Borås

  Klaragården, som är en del av Team Olivia, öppnar en ny modern gruppbostad enligt LSS i Borås med inflyttning från september 2019. Den nya verksamheten är en av Team Olivias satsningar för att stödja många kommuners ökande behov av specialiserade omsorgsboenden enligt LSS.
 • 10 juni, 2019

  Kungsängen i Nora öppnar ny gruppbostad i Örebro

  Kungsängen i Nora, som är en del av Team Olivia, öppnar upp dörrarna till ytterligare en nyproducerad gruppbostad med särskild service enligt LSS. Bostaden ligger i Ekeby-Almby i Örebro med beräknad inflyttning i augusti 2019.
 • 15 maj, 2019

  Team Olivias dotterbolag Olivia Hemomsorg expanderar till Nyköping, Katrineholm och Strängnäs

  Olivia Hemomsorg, som är en del av Team Olivia, tar över driften av Vionords hemtjänstverksamheter i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs och breddar därmed vår geografiska närvaro inom Hemomsorg.