Press

Välkommen till Team Olivias pressrum. Här hittar du pressmeddelanden och i vår bildbank hittar du högupplösta verksamhetsbilder samt vår logotyp. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss.

Mediakontakt

Carina Englundh
Carina Englundh
Kommunikationschef

Pressmeddelanden

 • 17 mars, 2021

  Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

  Coronapandemin har nu varat i ett år och och några av de drabbats hårdast av den begränsade tillvaron är människor med fysiska eller psykiska funktionsvariationer, psykisk ohälsa, missbruksproblem eller sociala utmaningar. Team Olivia samlar 50 högspecialiserade vård- och omsorgsföretag som jobbar just med dessa grupper. Många mår väldigt dåligt av bristen på mänsklig kontakt.
 • 14 januari, 2021

  Team Olivia koncernen växer genom förvärv av Caremore

  Team Olivia koncernen förvärvade Caremore den 12 januari 2021. Vår ambition är att bygga Nordens mes...
 • 1 juli, 2020

  Brist på mänskliga möten kan skapa mental ohälsa – Team Olivia vill minska denna genom kreativitet

  Coronakrisen begränsar tillvaron för många, inte minst för de mest utsatta som Team Olivia dagligen möter i sin verksamhet. Bristen på mänsklig kontakt riskerar i förlängningen att leda till mental ohälsa. – Det är välbelagt att kreativitet genom skapande har stor positiv påverkan på vårt välbefinnande och kan hjälpa människor genom svåra tider. Därför gör vi nu en nordisk satsning på att skapa sig i form, säger Linn Heed, regions-vd, leg psykolog och leg psykoterapeut på Team Olivia.