Press

Välkommen till Team Olivias pressrum. Här hittar du pressmeddelanden och i vår bildbank hittar du högupplösta bilder på ledningspersoner samt vår logotyp. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss.

Prenumerera

Genom att du prenumererar på våra pressmeddelanden kommer vi att behandla dina personuppgifter för att tillmötesgå din förfrågan. Läs vår Integritetspolicy.

Mediakontakt

Emma Holke
Emma Holke
Kommunikatör

Pressmeddelanden

 • 30 januari, 2019

  Team Olivia utser Ola Klingenborg till ny VD och koncernchef

  Styrelsen för omsorgsföretaget Team Olivia har utsett Ola Klingenborg till ny VD och koncernchef. Ola Klingenborg kommer närmast från en roll som Nordeuropachef för Clear Channel och tillträder senast den 4 mars.
 • 23 januari, 2019

  Olivia Omsorg öppnar ny gruppbostad i Enköping

  Olivia Omsorg, som är en del av Team Olivia, öppnar en ny gruppbostad enligt LSS i Enköping med inflyttning från januari 2019. Den nya verksamheten är en av Team Olivias satsningar för att stödja samhällets ökande behov av specialiserade omsorgsboenden.
 • 29 oktober, 2018

  CVO, Center för vård och omsorg, öppnar ny gruppbostad i Uppsala

  CVO, som är en del av Team Olivia, öppnar en ny gruppbostad i Uppsala med inflyttning i november 2018. Med det nya boendet utökar Team Olivia sin verksamhet inom specialiserade omsorgsboenden enligt LSS.