Vår verksamhetVår verksamhet i Danmark

Vår verksamhet i Danmark

Vår verksamhet i Danmark erbjuder främst personlig assistans genom sjukvård och social omsorg till barn och vuxna. En mindre del av verksamheten erbjuder stöd för att integrera unga vuxna med sociala problem i samhället genom utbildning och arbete.

Personlig assistans och socialt stöd

Team Olivia erbjuder stöd till barn och vuxna med nedsatt fysisk eller psykisk förmåga. Vi erbjuder tjänster främst inom två former av personlig assistans – Borgerstyret personlig assistance och en helhetslösning. Vi hjälper till med det stöd som behövs för att klara av vardagen, från personlig omvårdnad i hemmet till kontakter med myndigheter. Förutom personliga assistenter erbjuder vi också kvalificerad sjukvård och social omsorg i eget hem.

Inom socialt stöd erbjuder Team Olivia stöd för vuxna med fysisk och psykisk funktionsnedsättning eller sociala problem. Detta inkluderar bland annat en tolv veckor lång aktivitetsbaserad kurs för att hjälpa ung vuxna som på grund av kriminalitet eller missbruk är i behov av förändring för att kunna återgå till ett normalt liv.

 • Focus People
  Focus People

  Focus People har eksisteret siden 2002 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum. Vores kernekompetencer er tydeligt defineret ligesom vores værdigrundlag ligger fast. Vi har arbejdet med vores mission og vision, fordi vi tror på udvikling og nytænkning.

  Kontaktuppgifter:
  Algade 67, 1. sal, 5500 Middelfart
 • Olivia Danmark
  Olivia Danmark

  Vores mål er at hjælpe borgere, der har det svært, til en nemmere og bedre hverdag. Uanset om det er i eget hjem, et botilbud eller en institution. Vores spidskompetence er komplekse sager, men vi varetager ordninger af enhver størrelse og kompleksitet.

  Kontaktuppgifter:
  Hørkær 16, 2.sal, 2730 Herlev