Vår verksamhetVår verksamhet i Danmark

Vår verksamhet i Danmark

Vår verksamhet i Danmark erbjuder personlig assistans genom sjukvård och social omsorg till barn och vuxna. Vi erbjuder även grupp- och omsorgsboenden integrerat med skola och dagbehandling för barn och ungdomar med särskilda behov.

Personlig assistans, omsorgsboenden med skola och socialt stöd

Team Olivia erbjuder stöd till barn och vuxna med nedsatt fysisk eller psykisk förmåga. Vi erbjuder tjänster främst inom två former av personlig assistans – Borgerstyret personlig assistance och en helhetslösning. Vi hjälper till med det stöd som behövs för att klara av vardagen, från personlig omvårdnad i hemmet till kontakter med myndigheter. Förutom personliga assistenter erbjuder vi också kvalificerad sjukvård och social omsorg i eget hem.

Team Olivia erbjuder även grupp- och omsorgsboenden kombinerat med skola och dagbehandling för barn och ungdomar med psykosocial problematik mot bakgrund av olika diagnoser som exempelvis autism, Aspergers syndrom och ADHD eller traumatiska uppväxtförhållanden eller andra typer av uppmärksamhetsstörningar.

Inom socialt stöd erbjuder Team Olivia stöd för vuxna med fysisk och psykisk funktionsnedsättning eller sociala problem. Detta inkluderar bland annat en tolv veckor lång aktivitetsbaserad kurs för att hjälpa unga vuxna som på grund av kriminalitet eller missbruk är i behov av förändring för att kunna återgå till ett normalt liv.

 • Focus People
  Focus People

  Focus People har eksisteret siden 2002 og har de seneste år været igennem en udvikling, hvor kernekompetencer og værdigrundlag har været i centrum. Vores kernekompetencer er tydeligt defineret ligesom vores værdigrundlag ligger fast. Vi har arbejdet med vores mission og vision, fordi vi tror på udvikling og nytænkning.

  Kontaktuppgifter:
  Algade 67, 1. sal, 5500 Middelfart
 • Olivia Danmark
  Olivia Danmark

  Vores mål er at hjælpe borgere, der har det svært, til en nemmere og bedre hverdag. Uanset om det er i eget hjem, et botilbud eller en institution. Vores spidskompetence er komplekse sager, men vi varetager ordninger af enhver størrelse og kompleksitet.

  Kontaktuppgifter:
  Hørkær 16, 2.sal, 2730 Herlev
 • Søbæksskolen
  Søbæksskolen

  Søbæk omfatter skoletilbud, ophold og behandling og ligger i Nordvestsjælland. Søbæk har eksisteret sidan 1985 og er primært målrettet mod at støtte børn og unge med specialpædagogiske behov.

  Kontaktuppgifter:
  Søbæksparken 10, 4450 Jyderup, Danmark