PressPressmeddelandenKarsten Inde frånträder som VD i Team Olivia AB

Karsten Inde frånträder som VD i Team Olivia AB

Karsten Inde: ”Under våren har vi i styrelsen diskuterat hur vi skall möta framtiden. Vi har idag ett 10-tal företag som vill komma in i Team Olivia. Vi är en mycket attraktiv samarbetspartner för företag och entreprenörer som efterfrågar mer energi i en attraktiv miljö. Jag har själv föreslagit att någon annan skall ta över rodret och tillsammans med mig och alla medarbetare i koncernen fortsätta vårt framgångsrika arbete att skapa en företagsgrupp med en stark värdegrund, en hög kvalitet i allt vi gör och en sund lönsamhet.

Jag blev mycket glad när Björn Zachrisson anmälde intresse för positionen som ledare för Team Olivia. Björn är en kunnig och erfaren ledare inom sjuk-och hälsovård. Björn har också en kompromisslös inställning till förhållandet mellan kvalitet och lönsamhet som är överensstämmande med vår filosofi.

Jag hälsar Björn Zachrisson välkommen som VD i Team Olivia från någon gång under hösten 2012. Jag får nu tid att fokusera på att slussa in fler företag i Team Olivia och även arbeta med internationella frågor som jag brinner för. PRO får vänta ytterligare några år…

Har du frågor om Team Olivia och framtiden så hör gärna av dig. Mobil 070 727 04 55 – karsten.inde@olivia.se