PressPressmeddelandenTeam Olivia förvärvar Connexa Barnevern i Norge

Team Olivia förvärvar Connexa Barnevern i Norge

Team Olivia har förvärvat Connexa Barnevern AS som bedriver familjehemsverksamhet och stärker därmed vårt erbjudande inom ungdomsomsorg i Norge. 

Connexa Barnevern AS har sitt säte i Lilleström utanför Oslo och bedriver familjehemsverksamhet på ett flertal orter i Norge. Connexas verksamhet riktar sig främst till barn och ungdomar som är i behov av en trygg och stabil omsorgssituation som ett kvalificerat familjehem kan erbjuda.

Förvärvet genomfördes den 17 november och innebär inga förändringar för verksamhet, ledning eller personal.

– Vi är mycket glada över att Connexa Barnevern nu är en del av Team Olivia. Connexa drivs av ett personligt engagemang och är skickliga på att rekrytera och utveckla behovsanpassade familjehem för såväl långsiktiga som akuta placeringar. Förvärvet utvecklar vårt erbjudande inom familjehem och vi når samtidigt fler kunder runt om i Norge, säger Kjetil Ørbeck, Affärsområdeschef Team Olivia Norge.

– Team Olivias organisation och ledning i Norge har gjort ett starkt intryck på oss. Connexa har vuxit snabbt och genom att nu ingå i Team Olivia ser vi många fördelar och intressanta möjligheter att stötta fler utsatta barn och ungdomar, säger Therese Rieber-Mohn, VD Connexa Barnevern.

För mer information, vänligen kontakta

Kjetil Ørbeck, Affärsområdeschef Team Olivia Norge, +47 924 02 607