PressPressmeddelandenTeam Olivia förvärvar Kletten Fjellgård AS

Team Olivia förvärvar Kletten Fjellgård AS

Team Olivia förvärvar Kletten Fjellgård AS och stärker sitt erbjudande inom ungdomsomsorg i Norge.

Kletten erbjuder barnevernsplaceringar (ungdomshem) för unga pojkar och flickor och är verksamma med tre enheter i Trøndelag, utanför Trondheim. Verksamheten riktar sig främst till ungdomar med komplexa beteendeproblem, ofta knutna till psykiatrin, fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller omsorgssvikt i hemmet.

– Vi är mycket nöjda över att nu ingå i Team Olivia. För oss var organisationskultur och kompetens inom barnevernsområdet, tillsammans med möjligheten att driva Kletten vidare under stor självständighet, men med Olivias stöd i ryggen helt avgörande, säger Tor Anders Aune och Wiggo Larsen, daglig leder på Kletten Fjellgård.

– Vi ser att Team Olivia har ett uppskattat och attraktivt erbjudande inom barnevernsområdet. Tillsammans med Kletten får både Team Olivia och Kletten ännu bättre möjligheter till att erbjuda de skräddarsydda insatser som våra verksamheter Solhaugen, Boenheten, OliviaCare och Hugin redan är framstående inom, säger Kjetil Ørbeck, affärsområdeschef Team Olivia Norge.