PressPressmeddelandenTeam Olivia förvärvar MTG Omsorg

Team Olivia förvärvar MTG Omsorg

MTG Omsorg bedriver personlig assistans och hemtjänst i främst Stockholmsregionen. Tack vare en populär tjänst och organisation har MTG Omsorg under ett par år vuxit kraftigt och för att nu bygga nästa steg i verksamhetens utveckling går MTG Omsorg ihop med Team Olivia.

– Min fru och jag har utvecklat och byggt MTG Omsorg under flera år. För att trygga den fortsatta utvecklingen och tillväxten är det bra för både oss, våra medarbetare och kunder att få Team Olivias stöd i ryggen. Vi kommer också kunna jobba mer effektivt tillsammans med Team Olivias dotterbolag RTFL Care som driver en verksamhet där vi kommer ha mycket stor nytta av varandra, säger Alex Gebo, VD på MTG Omsorg.

– MTG Omsorg har den genuina inställningen till vård och omsorg, som vi på Team Olivia vill bygga våra verksamheter kring. MTG Omsorgs brinnande energi och engagemang kommer göra våra tjänster än mer uppskattade och efterfrågade, särskilt då vi ser många stärkande samverkansmöjligheter med RTFL som kommer våra kunder till del, säger Ulrica Björnör, affärsområdeschef Personlig Assistans.