PressPressmeddelandenTeam Olivias dotterbolag Olivia Hemomsorg expanderar till Nyköping, Katrineholm och Strängnäs

Team Olivias dotterbolag Olivia Hemomsorg expanderar till Nyköping, Katrineholm och Strängnäs

Olivia Hemomsorg, som är en del av Team Olivia, tar över driften av Vionords hemtjänstverksamheter i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs och breddar därmed vår geografiska närvaro inom Hemomsorg. 

Övertagandet sker från och med den 14 maj 2019 och innebär att Olivia Hemomsorg växer med 350 kunder och 200 medarbetare.

– Vi är mycket stolta över att ha fått förtroendet att bedriva hemtjänstverksamhet i Nyköping, Katrineholm och Strängnäs. Det känns bra att kunna erbjuda våra tjänster till fler och därmed säkerställa både kontinuitet och fortsatt god omsorg. Vi är också nöjda över att Vionords grundare Jim Merkelin och Michael Wulff kommer att finnas kvar och arbeta med att integrera bolaget i Olivia Hemomsorg. På så sätt skapar vi en trygg och säker övergång för både kunder och medarbetare, kommenterar Åsa Walderik, VD för Olivia Hemomsorg.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Therese Kuivamäki, Regionchef Mitt, Olivia Hemomsorg, +46 708 60 21 54, therese.kuivamaki@olivia.se

Åsa Walderik, VD Olivia Hemomsorg, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se

KORT OM TEAM OLIVIA 

Team Olivia är ett ledande nordiskt omsorgsföretag med tjänster inom bland annat personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemomsorg. Vi finns nära våra kunder på över 200 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra cirka 13 000 medarbetare arbetar för att göra varje enskilt liv rikare och mer värdigt, varje dag. 
Läs mer på 
www.teamoliviagroup.se