PressPressmeddelandenTeam Olivias dotterbolag Olivia Hemtjänst övertar verksamhet i Upplands Väsby

Team Olivias dotterbolag Olivia Hemtjänst övertar verksamhet i Upplands Väsby

Olivia Hemtjänst tar över Camillas Hemtjänst och Service i Upplands Väsby AB och stärker därmed vår geografiska närvaro i norra Stockholmsregionen. 

Sedan 2009 har Olivia Hemtjänst varit verksam som hemtjänstutförare i Upplands Väsby och har idag cirka 170 kunder i kommunen. Övertagandet av Camillas Hemtjänst och Service i Upplands Väsby innebär att Olivia Hemtjänst växer med ytterligare cirka 300 kunder. Verksamhetsövergången sker per den 13 april 2018.

– Olivia Hemtjänst är en van partner till oss som vi har samarbetat med under många år. Vi kommer tillsammans se till att förändringen blir så smidig som möjligt för kunderna, säger Barbro Johansson, Socialchef Upplands Väsby kommun.

– Vi är stolta över att ha fått förtroendet att driva och vidareutveckla verksamheten och ser fram emot att tillsammans med Upplands Väsby kommun erbjuda en fortsatt god hemtjänst, kommenterar Åsa Walderik, VD Olivia Hemtjänst.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Åsa Walderik, VD Olivia Hemtjänst, +46 73 853 46 24, asa.walderik@olivia.se
Åsa Suta, tf. Regionchef Olivia Hemtjänst, +46 73 202 40 95, asa.suta@olivia.se

Läs mer på www.oliviahemtjanst.se och se vårt övriga utbud av tjänster på www.teamolivia.se

KORT OM TEAM OLIVIA
Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Vi erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg och hemtjänst. Verksamheten bedrivs nära våra kunder där våra bolag finns etablerade under ett 50-tal lokala varumärken på drygt 200 verksamhetsställen. Tillsammans är vi cirka 12 000 medarbetare som strävar efter att ge människor ett rikt och utvecklande liv, utifrån deras behov. Läs mer på www.teamoliviagroup.se.